Web Analytics Made Easy - Statcounter

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۱۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین صبح روز سه شنبه چهار ماهواره را با موفقیت از مرکز پرتاب ماهواره تایوان در شمال چین پرتاب کرد. این ماهواره ها توسط موشک حامل  لانگ‌مارچ به مدار منتقل شدند و نخستین پرتاب این مدل جدید را در خانواده موشک‌ها به ثبت رساندند.

مووشک لانگ‌مارچ که توسط شرکت علوم و فناوری هوافضای چین (CASC) توسعه یافته است، شامل یک طراحی ساده تک هسته‌ای و دو مرحله‌ای می‌شود که توسط موتورهای اکسیژن مایع و نفت سفید قدرت می‌گیرد.

این موشک جدید ۴۳ متر طول و تقریباً ۲۱۵ تن وزن دارد و قادر است محموله‌ای به وزن ۲‌.۴ تن را به مدار ۵۰۰ کیلومتری خورشید سنکرون برساند.

یکی از ویژگی‌های قابل توجه این موشک، امکان قابل تنظیم بار ماهواره‌ای آن است که به موشک امکان می‌دهد طیفی از اندازه‌های ماهواره را در خود جای دهد. این سازگاری باعث می شود موشک برای نیازهای مختلف و الزامات خاص ماموریت مناسب باشد.

چین در تلاش برای تقویت برنامه فضایی خود، پرتاب‌ ماهواره‌ها با استفاده از منابع ملی خود را در پیش گرفته است و یکی از مهم‌ترین لحظات این توسعه، پرتاب ماهواره‌ها با همین موشک لانگ مارچ است که با موفقیت صورت گرفت. این پرتاب در نهایت منجر به قراردادن چهار ماهواره در مدار زمین شد.

این راکت، با استفاده از سوخت مایع، توانست ماهواره‌ها را به مدار موردنظر بفرستد. این ماهواره‌ها شامل ماهواره‌های ارتباطی، ماهواره‌های رصدی و ماهواره‌های پژوهشی بوده‌اند.

این موفقیت جدید برای چین نشان از توانایی و تعهد این کشور به توسعه فضایی خود دارد. این پرتاب‌ها باعث افزایش سرعت پیشرفت چین در تکنولوژی فضایی می‌شود و می‌تواند این کشور را به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در صنعت فضایی مطرح کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • چین محموله مرموزی را به ماه فرستاد
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران